doozzoo blog logo

Die niederländische Stiftung „Gallery of tones“ nutzt doozzoo für den Online-Musikunterricht…

Die Stiftung Galerie der Töne (Gallery of Tones Foundation) ist seit Mai 2020 Partner von doozzoo. Die niederländische Non-Profit-Organisation unterstützt freiberufliche Musiker bei der Ausübung ihres Berufs als Performer und Coach. Sie organisiert Konzerte, Workshops und kulturellen Austausch, und stellt ihren Mitgliedern einen doozzoo-Account für deren Onlineunterricht zur Verfügung. Die Stiftung vermittelt zusätzlich Coachings und Trainings für Musikschulen und Konservatorien, die doozzoo in ihre Online-Unterrichtspraxis integrieren wollen.

Met Doozzooo kunnen wij de leden van ons collectief een platform ter beschikking stellen waarbij we weten dat alles wat in het muziekonderwijs belangrijk is, goed geregeld is. Een soepele workflow, ingebouwde tools voor precieze timing (denk aan een metronoom of een loop player) en een systeem met open geluid waarbij de stem van de spreker niet weggefilterd wordt als er tegelijkertijd muziek gemaakt wordt.

Ook staan we achter de manier waarop Doozzoo met dataveiligheid omgaat. Ze volgen de EU richtlijnen en hebben de servers in de EU staan, dit maakt dat we met een goed gevoel bestanden en informatie kunnen delen.

Bij het gebruik van het platform voel je aan alles dat de software gebouwd is door musici met praktijkervaring, het biedt alles wat we als muziekcoach nodig hebben en onze studenten willen aanbieden.

Weitere Beiträge